Hyperinflatie betekent dat het goud kansen biedt. Peter Schiff is inderdaad koper van fysiek goud, maar ziet ook nog kansen weggelegd voor de goudmijnaandelen. Deze zijn op de huidige koersniveaus nog steeds goedkoop gewaardeerd.

Schiff gelooft dat de koers van de dollar zal blijven dalen, een evolutie die eveneens in de kaart van het goud speelt. Het goud is nog altijd niet te duur, maar goudmijnen zijn echte koopjes nu.

Hoe meer de centrale banken aan quantitative easing gaan doen, hoe hoger de goudprijs kan stijgen. Schiff houdt alvast rekening met een goudprijs van 1500 dollar tegen medio volgend jaar.

Hyperinflatie betekent dat het goud kansen biedt. Peter Schiff is inderdaad koper van fysiek goud, maar ziet ook nog kansen weggelegd voor de goudmijnaandelen. Deze zijn op de huidige koersniveaus nog steeds goedkoop gewaardeerd. Schiff gelooft dat de koers van de dollar zal blijven dalen, een evolutie die eveneens in de kaart van het goud speelt. Het goud is nog altijd niet te duur, maar goudmijnen zijn echte koopjes nu. Hoe meer de centrale banken aan quantitative easing gaan doen, hoe hoger de goudprijs kan stijgen. Schiff houdt alvast rekening met een goudprijs van 1500 dollar tegen medio volgend jaar.