Het wordt steeds duidelijker dat de goudprijs gemanipuleerd wordt, tenminste voor wie verder kijkt dan zijn neus lang is. Daarom is het verstandig om goud in een lange termijn visie te kopen en zich niet te veel aan te trekken van tussentijdse bewegingen of schommelingen.

Fysiek goud in de vorm van gouden staven, munten of juwelen is warm aanbeloven, maar er is nog een prima alternatief voorhanden. Goudmijnen bieden nog steeds goede winstkansen voor wie wat geduld heeft. Wie een goede spreiding wil in goudmijnaandelen, kan op de beurs van Wall Street een fonds kopen als Market Vectors Gold Miners fund.

Het wordt steeds duidelijker dat de goudprijs gemanipuleerd wordt, tenminste voor wie verder kijkt dan zijn neus lang is. Daarom is het verstandig om goud in een lange termijn visie te kopen en zich niet te veel aan te trekken van tussentijdse bewegingen of schommelingen. Fysiek goud in de vorm van gouden staven, munten of juwelen is warm aanbeloven, maar er is nog een prima alternatief voorhanden. Goudmijnen bieden nog steeds goede winstkansen voor wie wat geduld heeft. Wie een goede spreiding wil in goudmijnaandelen, kan op de beurs van Wall Street een fonds kopen als Market Vectors Gold Miners fund.