Ten eerste heeft de koers vorige week de dalende weerstandslijn van 2013 opwaarts doorbroken. Ten tweede stellen we een

positieve divergentie met de RSI-indicator vast. Dit is in het verleden al vaak de aanzet geweest voor een trendommekeer of tijdelijke opwaartse correctie.

De RSI-indicator bevindt zich op de weekgrafiek op neutrale niveaus en heeft verder stijgingspotentieel. Van Herck mikt voor

de volgende maanden op een verdere koersstijging van deze ETF naar de weerstandszone rond 30 dollar.

Op de daggrafiek zien we volgens Geert Van Herck van Leleux het koersverloop van de afgelopen maanden. De koersstijging bevindt zich momenteel in een stijgend trendkanaal en de weerstandszone rond 25 dollar wordt nu getest. Een lichte terugval behoort zeker tot de mogelijkheden maar mag zeker als een instapmoment gebruikt worden.

Na een opwaartse doorbraak door deze weerstandszone mikt Van Herck op een verdere koersstijging naar de weerstandszone rond 30 dollar die de koerstoppen van april en augustus 2013 omvat. Het spreekt voor zich dat de recente bodem van 20,24 dollardollar niet meer doorbroken mag worden. Dit is het stopniveau.

Ten eerste heeft de koers vorige week de dalende weerstandslijn van 2013 opwaarts doorbroken. Ten tweede stellen we een positieve divergentie met de RSI-indicator vast. Dit is in het verleden al vaak de aanzet geweest voor een trendommekeer of tijdelijke opwaartse correctie. De RSI-indicator bevindt zich op de weekgrafiek op neutrale niveaus en heeft verder stijgingspotentieel. Van Herck mikt voor de volgende maanden op een verdere koersstijging van deze ETF naar de weerstandszone rond 30 dollar. Op de daggrafiek zien we volgens Geert Van Herck van Leleux het koersverloop van de afgelopen maanden. De koersstijging bevindt zich momenteel in een stijgend trendkanaal en de weerstandszone rond 25 dollar wordt nu getest. Een lichte terugval behoort zeker tot de mogelijkheden maar mag zeker als een instapmoment gebruikt worden. Na een opwaartse doorbraak door deze weerstandszone mikt Van Herck op een verdere koersstijging naar de weerstandszone rond 30 dollar die de koerstoppen van april en augustus 2013 omvat. Het spreekt voor zich dat de recente bodem van 20,24 dollardollar niet meer doorbroken mag worden. Dit is het stopniveau.