Met enige vertraging kreeg Doodley echter toch het gelijk aan zijn kant, want de goudmijnaandelen zijn weer volop in beweging. De man beschikt over een ijzersterke reputatie in de sector, hij volgt de sector al meer dan 30 jaar. Zijn adviezen leverden over de afgelopen 30 jaar winsten van meer dan 1200% op.

Volgens Doodley biedt de sector van de goudmijnen momenteel heel wat kansen, de goudmijnaandelen zijn met 40% ondergewaardeerd. Historisch gezien zijn de aandelen nog maar eens zo goedkoop geweest en dat was op de marktbodem van 2008. In de zes maanden nadien lieten ze een stijging met 126% optekenen.

Met enige vertraging kreeg Doodley echter toch het gelijk aan zijn kant, want de goudmijnaandelen zijn weer volop in beweging. De man beschikt over een ijzersterke reputatie in de sector, hij volgt de sector al meer dan 30 jaar. Zijn adviezen leverden over de afgelopen 30 jaar winsten van meer dan 1200% op. Volgens Doodley biedt de sector van de goudmijnen momenteel heel wat kansen, de goudmijnaandelen zijn met 40% ondergewaardeerd. Historisch gezien zijn de aandelen nog maar eens zo goedkoop geweest en dat was op de marktbodem van 2008. In de zes maanden nadien lieten ze een stijging met 126% optekenen.