Goudmijnaandelen waren nooit goedkoper dan vandaag en dat bewijst dat het geloof van de beleggers in een stijging van de goudprijs compleet aanwezig is. Die goudprijs bereikte een piek in 2011 en de argumenten om te beleggen in goud zijn sindsdien nochtans niet gewijzigd.

Goud blijft een waardevolle diversificatie van de portefeuille vormen, de edelmetalen blijven die portefeuille beschermen tegen ontwaarding. Want om de hoek kan het inflatiegevaar nog steeds om de hoek loeren. De goudprijs zal uiteindelijk profiteren van het feit dat de vraag vanuit het oosten steeds groter wordt op een moment dat nieuwe goudvondsten steeds schaarser worden.

Goudmijnaandelen waren nooit goedkoper dan vandaag en dat bewijst dat het geloof van de beleggers in een stijging van de goudprijs compleet aanwezig is. Die goudprijs bereikte een piek in 2011 en de argumenten om te beleggen in goud zijn sindsdien nochtans niet gewijzigd. Goud blijft een waardevolle diversificatie van de portefeuille vormen, de edelmetalen blijven die portefeuille beschermen tegen ontwaarding. Want om de hoek kan het inflatiegevaar nog steeds om de hoek loeren. De goudprijs zal uiteindelijk profiteren van het feit dat de vraag vanuit het oosten steeds groter wordt op een moment dat nieuwe goudvondsten steeds schaarser worden.