Hyman wijst er op dat de goudmijnaandelen de baissetrend hebben doorbroken waar ze al sinds twee jaar in gevangen zaten. Goudmijnaandelen hebben veel beter gepresteerd dan gewone aandelen, met onder andere enkele opvallende uitschieters in positieve zin.

Dat is onder meer het geval met het Australische Newcrest Mining, een aandeel waarvan de koers sinds het begin van dit jaar al met ongeveer 30% is gestegen. Ook andere goudmijnaandelen hebben het hoogste peil in drie maanden bereikt, zodat er mogelijk sprake is van een trendommekeer in de sector.

Hyman wijst er op dat de goudmijnaandelen de baissetrend hebben doorbroken waar ze al sinds twee jaar in gevangen zaten. Goudmijnaandelen hebben veel beter gepresteerd dan gewone aandelen, met onder andere enkele opvallende uitschieters in positieve zin. Dat is onder meer het geval met het Australische Newcrest Mining, een aandeel waarvan de koers sinds het begin van dit jaar al met ongeveer 30% is gestegen. Ook andere goudmijnaandelen hebben het hoogste peil in drie maanden bereikt, zodat er mogelijk sprake is van een trendommekeer in de sector.