De Philadelphia index of Gold & Silver miners bereikte in april 2011 een piek op 229 punten. Op het einde van vorig jaar stond deze index op 80, hetgeen neerkomt op een daling met 65%. Inmiddels heeft deze index zich opnieuw herpakt tot iets meer dan 90 punten.

Tegenwoordig is er bij wijze van spreken geen enkele beleggingsadviseur die het nog waagt om goudmijnaandelen aan te bevelen. Volgens Bennett is dat precies de omgeving waarin goudmijnaandelen een forse stijging kunnen neerzetten. De koersen van de mijnbouwaandelen zullen ditmaal niet aarzelen om het voorbeeld van het goud te volgen, aldus Bennett.

De Philadelphia index of Gold & Silver miners bereikte in april 2011 een piek op 229 punten. Op het einde van vorig jaar stond deze index op 80, hetgeen neerkomt op een daling met 65%. Inmiddels heeft deze index zich opnieuw herpakt tot iets meer dan 90 punten. Tegenwoordig is er bij wijze van spreken geen enkele beleggingsadviseur die het nog waagt om goudmijnaandelen aan te bevelen. Volgens Bennett is dat precies de omgeving waarin goudmijnaandelen een forse stijging kunnen neerzetten. De koersen van de mijnbouwaandelen zullen ditmaal niet aarzelen om het voorbeeld van het goud te volgen, aldus Bennett.