De Hulbert Gold Newsletter Sentiment Index, die het sentiment aangeeft op de goudmarkt, wijst op een hoge mate van optimism en vaak is dat een voorbode van een correctie. Die correctie hebben we dus gekregen en in de komende dagen zal de evolutie van de index op de voet gevolgd worden.

Bodems in de markt worden vaak aangegeven door een belangrijke mate van bearish gevoel en dat is momenteel zeker niet het geval. Mark Hulbert komt op basis daarvan tot de conclusie dat de goudprijs vanaf de huidige niveaus nog verder kan dalen, van uitbodeming is nog geen sprake.

De Hulbert Gold Newsletter Sentiment Index, die het sentiment aangeeft op de goudmarkt, wijst op een hoge mate van optimism en vaak is dat een voorbode van een correctie. Die correctie hebben we dus gekregen en in de komende dagen zal de evolutie van de index op de voet gevolgd worden. Bodems in de markt worden vaak aangegeven door een belangrijke mate van bearish gevoel en dat is momenteel zeker niet het geval. Mark Hulbert komt op basis daarvan tot de conclusie dat de goudprijs vanaf de huidige niveaus nog verder kan dalen, van uitbodeming is nog geen sprake.