Rick Rule van Sprott Asset Management geeft toe dat het technische plaatje voor het goud er belabberd uitziet, maar dat de fundamentals onder de goudmarkt dezelfde blijven. Het is niet omdat het goud goedkoper is geworden dat de wereld is veranderd, aldus Rule.

Hij merkt op dat we correcties van deze omvang wel vaker hebben gezien, ze zullen in de toekomst ongetwijfeld nog terugkomen. Rule houdt echter het algemeen plaatje in de gaten, we stevenen op een wereld van inflatie af en dat pleit onveranderlijk voor het goud.

Rick Rule van Sprott Asset Management geeft toe dat het technische plaatje voor het goud er belabberd uitziet, maar dat de fundamentals onder de goudmarkt dezelfde blijven. Het is niet omdat het goud goedkoper is geworden dat de wereld is veranderd, aldus Rule. Hij merkt op dat we correcties van deze omvang wel vaker hebben gezien, ze zullen in de toekomst ongetwijfeld nog terugkomen. Rule houdt echter het algemeen plaatje in de gaten, we stevenen op een wereld van inflatie af en dat pleit onveranderlijk voor het goud.