Anthony Grisanti, stichter van GRZ Energy en een bekende goudhandelaar in de Verenigde Staten, geeft toe dat hij zijn standpunt heeft herzien. Tot voor kort was hij bullish voor het goud, maar volgens Grisanti is de tijd aangebroken om de waarheid onder ogen te zien.

Hij verwijst naar de FED-nota's van de laatste FOMC-meeting, waarin duidelijk werd gesproken over het einde van de politiek van monetaire verruiming.

Niet alleen Grisanti, maar ook nog andere goudhandelaren adviseren momenteel om van een opleving in de goudprijs gebruik te maken om de posities af te bouwen.

Anthony Grisanti, stichter van GRZ Energy en een bekende goudhandelaar in de Verenigde Staten, geeft toe dat hij zijn standpunt heeft herzien. Tot voor kort was hij bullish voor het goud, maar volgens Grisanti is de tijd aangebroken om de waarheid onder ogen te zien. Hij verwijst naar de FED-nota's van de laatste FOMC-meeting, waarin duidelijk werd gesproken over het einde van de politiek van monetaire verruiming. Niet alleen Grisanti, maar ook nog andere goudhandelaren adviseren momenteel om van een opleving in de goudprijs gebruik te maken om de posities af te bouwen.