De goudhandel werd opnieuw stopgezet wegens een te groot aantal verkooporders, waar te weinig kooporders tegenover stonden. Het was van december vorig jaar geleden dat de handel op de COMEX nog eens was stilgezet. Dat gebeurde voor het laatst toen Ben Bernanke het taperen aankondigde.

Het zou ditmaal in totaal verkooporders voor een totaal bedrag van meer dan een half miljard dollar betroffen hebben, zonder dat iemand ook maar enig idee had uit welke hoek die afkomstig waren. Het was bovendien opvallend dat ook de palladiumprijs ditmaal door de knieën ging.

De goudhandel werd opnieuw stopgezet wegens een te groot aantal verkooporders, waar te weinig kooporders tegenover stonden. Het was van december vorig jaar geleden dat de handel op de COMEX nog eens was stilgezet. Dat gebeurde voor het laatst toen Ben Bernanke het taperen aankondigde. Het zou ditmaal in totaal verkooporders voor een totaal bedrag van meer dan een half miljard dollar betroffen hebben, zonder dat iemand ook maar enig idee had uit welke hoek die afkomstig waren. Het was bovendien opvallend dat ook de palladiumprijs ditmaal door de knieën ging.