Veel gouden munten noteren momenteel aan premies die buitengewoon laag zijn ten opzichte van hun smeltingswaarde. Dat betekent dat er een groot opwaarts potentieel voor deze munten aanwezig is wanneer de goudprijs weer begint te stijgen. Het komt er op aan om de juiste keuzes te maken.

Volgens heel wat analisten noteert de goudprijs momenteel relatief goedkoop en krijgen de beleggers de kans om aan een aanvaardbare niveau hun posities in goud op te bouwen. Dat goud zal goed van pas komen de dag dat er ergens een radertje vastloopt en de markten in zak en as zitten.

Veel gouden munten noteren momenteel aan premies die buitengewoon laag zijn ten opzichte van hun smeltingswaarde. Dat betekent dat er een groot opwaarts potentieel voor deze munten aanwezig is wanneer de goudprijs weer begint te stijgen. Het komt er op aan om de juiste keuzes te maken. Volgens heel wat analisten noteert de goudprijs momenteel relatief goedkoop en krijgen de beleggers de kans om aan een aanvaardbare niveau hun posities in goud op te bouwen. Dat goud zal goed van pas komen de dag dat er ergens een radertje vastloopt en de markten in zak en as zitten.