Zowel de iPhone als de iPad gaan over de hele wereld als zoete broodjes over de toonbank, de vraag is bij wijze van spreken groter dan het aanbod.

Computer Chompers heeft echter een gat in de markt gevonden, dit bedrijf verkoopt de smartphones, tablets en computers van Apple met een meerwaarde.

Het betreft namelijk toestellen in edelmetalen en versierd met diamanten. Een belegging in zo'n MacBook kan een goede zaak zijn.

Alex Wiley van Computer Chompers ontwerpt ieder toestel anders, wat de waarde van de producten nog verhoogt. Een 13-inch MacBook Pro kost ongeveer 30.000 dollar, een Rose Gold Plated iMac 14.500 dollar en een platina MacBook Pro met diamanten logo 20.000 dollar. Vooral rijke buitenlanders zijn kopers van deze sieraden.

Zowel de iPhone als de iPad gaan over de hele wereld als zoete broodjes over de toonbank, de vraag is bij wijze van spreken groter dan het aanbod. Computer Chompers heeft echter een gat in de markt gevonden, dit bedrijf verkoopt de smartphones, tablets en computers van Apple met een meerwaarde. Het betreft namelijk toestellen in edelmetalen en versierd met diamanten. Een belegging in zo'n MacBook kan een goede zaak zijn. Alex Wiley van Computer Chompers ontwerpt ieder toestel anders, wat de waarde van de producten nog verhoogt. Een 13-inch MacBook Pro kost ongeveer 30.000 dollar, een Rose Gold Plated iMac 14.500 dollar en een platina MacBook Pro met diamanten logo 20.000 dollar. Vooral rijke buitenlanders zijn kopers van deze sieraden.