De goudbulls blijven met moed der wanhoop in het goud geloven. De goudprijs was begin dit jaar nog maar nauwelijks in beweging gekomen of ze begonnen in koor te schreeuwen dat 'het' ging gebeuren. Daarmee werd natuurlijk verwezen naar een fundamentele stijging van de goudprijs.

Er zijn echter geen signalen die al een trendommekeer laten vermoeden, de kans is groot dat de goudprijs vroeg of laat weer een oplawaai van jewelste krijgt. Door om de haverklap te roepen dat 'het' nu gaat gebeuren, dreigen de goudbulls alleen maar aan geloofwaardigheid te verliezen.

De goudbulls blijven met moed der wanhoop in het goud geloven. De goudprijs was begin dit jaar nog maar nauwelijks in beweging gekomen of ze begonnen in koor te schreeuwen dat 'het' ging gebeuren. Daarmee werd natuurlijk verwezen naar een fundamentele stijging van de goudprijs. Er zijn echter geen signalen die al een trendommekeer laten vermoeden, de kans is groot dat de goudprijs vroeg of laat weer een oplawaai van jewelste krijgt. Door om de haverklap te roepen dat 'het' nu gaat gebeuren, dreigen de goudbulls alleen maar aan geloofwaardigheid te verliezen.