Het resultatenseizoen in Brussel is nog altijd niet over het hoogtepunt heen, morgen komt Deceuninck met de cijfers over het vierde kwartaal en het volledige boekjaar 2014. Bernard Hanssens heeft met de cijfers op komst nog steeds een neutraal advies voor het aandeel.

Wel werd het koersdoel opgetrokken van 1,40 naar 2,30 euro. Hij rekent op een daling van de omzet met 2,40% tijdens het vierde kwartaal, onder andere als gevolg van de daling van de koers van de Turkse lira, de Russische roebel en de Amerikaanse dollar. Netto zou er over het boekjaar een winst zijn van 6,10 miljoen euro, of een stijging met 52%.

Het resultatenseizoen in Brussel is nog altijd niet over het hoogtepunt heen, morgen komt Deceuninck met de cijfers over het vierde kwartaal en het volledige boekjaar 2014. Bernard Hanssens heeft met de cijfers op komst nog steeds een neutraal advies voor het aandeel. Wel werd het koersdoel opgetrokken van 1,40 naar 2,30 euro. Hij rekent op een daling van de omzet met 2,40% tijdens het vierde kwartaal, onder andere als gevolg van de daling van de koers van de Turkse lira, de Russische roebel en de Amerikaanse dollar. Netto zou er over het boekjaar een winst zijn van 6,10 miljoen euro, of een stijging met 52%.