Hoe lang de huidige berenmarkt zal duren, hangt volgens Jacobs (die bij insiders naam en faam heeft verworven met zijn boek The Gold Bubble: Profiting From Gold's Impending Collapse) van de inflatoire spanningen die zich in de toekomst zullen manifesteren.

Het is daarbij weinig hoopgevend dat de Verenigde Staten en China, de twee grootste economieën in de wereld, met neerwaartse prijsdruk geconfronteerd worden. Goud zal nooit meer zo populair worden als in de afgelopen twee jaar, zo luidt de conclusie van Jacobs.

Hoe lang de huidige berenmarkt zal duren, hangt volgens Jacobs (die bij insiders naam en faam heeft verworven met zijn boek The Gold Bubble: Profiting From Gold's Impending Collapse) van de inflatoire spanningen die zich in de toekomst zullen manifesteren. Het is daarbij weinig hoopgevend dat de Verenigde Staten en China, de twee grootste economieën in de wereld, met neerwaartse prijsdruk geconfronteerd worden. Goud zal nooit meer zo populair worden als in de afgelopen twee jaar, zo luidt de conclusie van Jacobs.