Volgens de analisten is het hoopgevend dat de beweging bij het goud werd gevolgd door een gelijkaardige beweging bij het zilver. De zilverprijs is, conform de traditie, opnieuw forser gestegen dan het goud. Dat gebeurde bovendien onder redelijke verhandelde volumes.

Een belangrijk technisch koopsignaal werd gegeven bij de technische uitbraak boven 1250 dollar. Toch waarschuwen de analisten voor overdreven optimisme. Het sentiment bij de edelmetalen kan snel keren en dan is het zaak om opnieuw zo snel mogelijk weg te zijn.

Volgens de analisten is het hoopgevend dat de beweging bij het goud werd gevolgd door een gelijkaardige beweging bij het zilver. De zilverprijs is, conform de traditie, opnieuw forser gestegen dan het goud. Dat gebeurde bovendien onder redelijke verhandelde volumes. Een belangrijk technisch koopsignaal werd gegeven bij de technische uitbraak boven 1250 dollar. Toch waarschuwen de analisten voor overdreven optimisme. Het sentiment bij de edelmetalen kan snel keren en dan is het zaak om opnieuw zo snel mogelijk weg te zijn.