De Amerikaanse centrale bank heeft haar taperingplannen voor drie of vier maanden uitgesteld, wat betekent dat de FED nog steeds de voet op het gaspedaal houdt. Die monetaire politiek is niet zonder gevaren, op wat langere termijn dreigt er opnieuw inflatiegevaar.

Goud wordt opnieuw echt interessant in een Armageddon-situatie en daar is voorlopig nog geen sprake van. De goudprijs bevindt zich nog steeds in een berenmarkt, maar Hughes adviseert toch om nu al wat goud te kopen met het oog op een trendommekeer.

De Amerikaanse centrale bank heeft haar taperingplannen voor drie of vier maanden uitgesteld, wat betekent dat de FED nog steeds de voet op het gaspedaal houdt. Die monetaire politiek is niet zonder gevaren, op wat langere termijn dreigt er opnieuw inflatiegevaar. Goud wordt opnieuw echt interessant in een Armageddon-situatie en daar is voorlopig nog geen sprake van. De goudprijs bevindt zich nog steeds in een berenmarkt, maar Hughes adviseert toch om nu al wat goud te kopen met het oog op een trendommekeer.