Euro houdt stand boven 1,375 dollar

Op de valutamarkten gaf de euro wat terrein prijs, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3752dollar betaald, of zowat een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,88%, of ruim een procent meer dan het slotniveau van woensdag.

Goudprijs weer lager, olieprijs houdt stand

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1225 dollar betaald, of ruim 2% minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) bleef min of meer stabiel noteren, voor een vat ruwe olie werd opnieuw iets minder dan 97,50 dollar betaald of ongeveer evenveel als de slotkoers van woensdagavond.

Euro houdt stand boven 1,375 dollar Op de valutamarkten gaf de euro wat terrein prijs, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3752dollar betaald, of zowat een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,88%, of ruim een procent meer dan het slotniveau van woensdag. Goudprijs weer lager, olieprijs houdt stand Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1225 dollar betaald, of ruim 2% minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) bleef min of meer stabiel noteren, voor een vat ruwe olie werd opnieuw iets minder dan 97,50 dollar betaald of ongeveer evenveel als de slotkoers van woensdagavond.