Euro houdt stand boven 1,30 dollar

Op de valutamarkten ging de euro weer wat hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3041 dollar betaald, of zowat een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,483%, of ruim 2% minder dan het slotniveau van woensdag.

Goud alweer goedkoper, olie iets duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond nog iets meer dan 1200 dollar betaald, of zowat 20 minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97 dollar betaald of anderhalf procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro houdt stand boven 1,30 dollar Op de valutamarkten ging de euro weer wat hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3041 dollar betaald, of zowat een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,483%, of ruim 2% minder dan het slotniveau van woensdag. Goud alweer goedkoper, olie iets duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond nog iets meer dan 1200 dollar betaald, of zowat 20 minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97 dollar betaald of anderhalf procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.