Inmiddels heeft de goudprijs het hoogste niveau in bijna zes maanden bereikt. Dat heeft tot gevolg dat de goudprijs op de chart stilaan overkocht is geraakt. De goudprijs is sinds 1 januari van dit jaar met bijna 15% gestegen, de afgelopen zes weken werden telkens met een hogere goudprijs afgesloten.

Zhu Siquan, analist bij GF Futures Co., is van mening dat de goudprijs de wind in de zeilen kan blijven hebben zolang de situatie in de Oekraïne zorgwekkend blijft. Wanneer er een bepaalde vorm van ontspanning optreedt, zou de correctie echter niet lang meer op zich laten wachten.

Inmiddels heeft de goudprijs het hoogste niveau in bijna zes maanden bereikt. Dat heeft tot gevolg dat de goudprijs op de chart stilaan overkocht is geraakt. De goudprijs is sinds 1 januari van dit jaar met bijna 15% gestegen, de afgelopen zes weken werden telkens met een hogere goudprijs afgesloten. Zhu Siquan, analist bij GF Futures Co., is van mening dat de goudprijs de wind in de zeilen kan blijven hebben zolang de situatie in de Oekraïne zorgwekkend blijft. Wanneer er een bepaalde vorm van ontspanning optreedt, zou de correctie echter niet lang meer op zich laten wachten.