De centrale banken zullen de rente niet agressief verhogen, maar het verminderen van de liquiditeit kan toch een sterke impact hebben. Dat is de visie die Frank Vranken, chief strategist Puilaetco Dewaay Private Bankers, op een symposium als meest waarschijnlijke naar voren schoof.

Er zijn nog weinig activaklassen die echt goedkoop zijn, maar toch vormt cash nog steeds geen alternatief. 2014 wordt geen gemakkelijk jaar en zal in sterke mate afhangen van de winstgroei van de ondernemingen, zo luidt de conclusie van Frank Vranken.

De centrale banken zullen de rente niet agressief verhogen, maar het verminderen van de liquiditeit kan toch een sterke impact hebben. Dat is de visie die Frank Vranken, chief strategist Puilaetco Dewaay Private Bankers, op een symposium als meest waarschijnlijke naar voren schoof. Er zijn nog weinig activaklassen die echt goedkoop zijn, maar toch vormt cash nog steeds geen alternatief. 2014 wordt geen gemakkelijk jaar en zal in sterke mate afhangen van de winstgroei van de ondernemingen, zo luidt de conclusie van Frank Vranken.