Mary Ann Bartels, chief investment officer portfolio strategies bij Merrill Lynch Wealth Management, stelt vast dat de beleggers momenteel weinig interesse hebben voor goud en andere edelmetalen. De vraag naar goud vanuit de hoek van de beleggers blijft voorlopig beperkt.

De magere vraag van de kant van de beleggers staat in schril contrast met de sterke vraag naar fysiek goud in een aantal Aziatische landen, met op kop natuurlijk China. Volgens Bartels mag goud momenteel maar 1 tot 2% van een beleggingsportefeuille uitmaken.

Mary Ann Bartels, chief investment officer portfolio strategies bij Merrill Lynch Wealth Management, stelt vast dat de beleggers momenteel weinig interesse hebben voor goud en andere edelmetalen. De vraag naar goud vanuit de hoek van de beleggers blijft voorlopig beperkt. De magere vraag van de kant van de beleggers staat in schril contrast met de sterke vraag naar fysiek goud in een aantal Aziatische landen, met op kop natuurlijk China. Volgens Bartels mag goud momenteel maar 1 tot 2% van een beleggingsportefeuille uitmaken.