De zilverprijs heeft al nieuwe recordniveaus voor de afgelopen 30 jaar bereikt. Het lijkt slechts een kwestie van tijd te gaan worden alvorens de goudprijs nieuwe historische recordniveaus gaat laten optekenen.

Voor een troy ounce goud werd vanmorgen in Singapore 1396,20 dollar betaald, of 0,20% meer dan het slotniveau van gisterenavond in New York. Daar werd tijdelijk de kaap van 1400 dollar per vat doorbroken.

Kim Jeung Hun, in Seoel trader voor Tongyang Futures Co, is van mening dat de periode van winstnemingen achter de rug is. Het is volgens hem maar een kwestie van tijd alvorens er nieuwe recordniveaus in de tabellen gaan verschijnen.

De zilverprijs heeft al nieuwe recordniveaus voor de afgelopen 30 jaar bereikt. Het lijkt slechts een kwestie van tijd te gaan worden alvorens de goudprijs nieuwe historische recordniveaus gaat laten optekenen. Voor een troy ounce goud werd vanmorgen in Singapore 1396,20 dollar betaald, of 0,20% meer dan het slotniveau van gisterenavond in New York. Daar werd tijdelijk de kaap van 1400 dollar per vat doorbroken. Kim Jeung Hun, in Seoel trader voor Tongyang Futures Co, is van mening dat de periode van winstnemingen achter de rug is. Het is volgens hem maar een kwestie van tijd alvorens er nieuwe recordniveaus in de tabellen gaan verschijnen.