Euro houdt stand boven 1,35 dollar

Op de valutamarkten moest de euro terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3543 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,801%, of ruim 3% meer dan het slotniveau van vrijdag.

Goudprijs onderuit, olieprijs weer hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1220 dollar betaald, of bijna 2,50% minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds duurder, voor een vat ruwe olie werd opnieuw iets minder dan 94 dollar betaald of ruim een procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro houdt stand boven 1,35 dollar Op de valutamarkten moest de euro terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3543 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,801%, of ruim 3% meer dan het slotniveau van vrijdag. Goudprijs onderuit, olieprijs weer hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1220 dollar betaald, of bijna 2,50% minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds duurder, voor een vat ruwe olie werd opnieuw iets minder dan 94 dollar betaald of ruim een procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.