Euro valt terug onder 1,36 dollar

Op de valutamarkten moet de euro nu toch wijken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3587 dollar betaald, of ruim een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,542%, of ruim een half procent meer dan het slotniveau van woensdag.

Goudprijs opnieuw lager, olieprijs krijgt steeds meer klappen

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1325 dollar betaald, of ruim 25 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 96 dollar betaald of zowat een half procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro valt terug onder 1,36 dollar Op de valutamarkten moet de euro nu toch wijken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3587 dollar betaald, of ruim een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,542%, of ruim een half procent meer dan het slotniveau van woensdag. Goudprijs opnieuw lager, olieprijs krijgt steeds meer klappen Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1325 dollar betaald, of ruim 25 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 96 dollar betaald of zowat een half procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.