Zo echter niet in Azië, waar de vraag naar fysiek goud onveranderd sterk blijft. Het goud komt volgens McKittrick in steeds sterkere handen, het neerwaarts potentieel wordt zodoende kleiner. De nieuwe Aziatische bezitters zullen hun fysiek goud namelijk niet snel weer verkopen.

Volgens McKitrrick zal de goudprijs in geen geval terugvallen onder de zone van 1000 tot 1200 dollar, waarbij de risico's vooral aan de bovenkant liggen. Ze verwacht dat de hausse op de goudmarkt voor het einde van deze zomer weer op gang zal worden geschoten.

Zo echter niet in Azië, waar de vraag naar fysiek goud onveranderd sterk blijft. Het goud komt volgens McKittrick in steeds sterkere handen, het neerwaarts potentieel wordt zodoende kleiner. De nieuwe Aziatische bezitters zullen hun fysiek goud namelijk niet snel weer verkopen. Volgens McKitrrick zal de goudprijs in geen geval terugvallen onder de zone van 1000 tot 1200 dollar, waarbij de risico's vooral aan de bovenkant liggen. Ze verwacht dat de hausse op de goudmarkt voor het einde van deze zomer weer op gang zal worden geschoten.