Hij is wel van mening dat de onevenwichten op een markt op termijn zichzelf zullen wegwerken, wat dus ook voor de goudmarkt geldt. Hoe groter de onevenwichten zijn, hoe groter de correctie zal zijn wanneer die uiteindelijk arriveert. In het geval van het goud speelt uiteraard de verhouding papieren/fysieke markt een rol.

Het is ten zeerste onduidelijk hoe deze verhouding zich zal ontwikkelen. Het goud kan zowel naar omhoog als naar omlaag overdrijven, waarbij het echter moeilijker is dan ooit om posities in te nemen. De grootste mogelijke waakzaamheid blijft echter geboden.

Hij is wel van mening dat de onevenwichten op een markt op termijn zichzelf zullen wegwerken, wat dus ook voor de goudmarkt geldt. Hoe groter de onevenwichten zijn, hoe groter de correctie zal zijn wanneer die uiteindelijk arriveert. In het geval van het goud speelt uiteraard de verhouding papieren/fysieke markt een rol. Het is ten zeerste onduidelijk hoe deze verhouding zich zal ontwikkelen. Het goud kan zowel naar omhoog als naar omlaag overdrijven, waarbij het echter moeilijker is dan ooit om posities in te nemen. De grootste mogelijke waakzaamheid blijft echter geboden.