In het spoor van het goud werden ook zilver, platina en palladium goedkoper. Voor een troy ounce goud werd vanmorgen in Tokio 1368,20 dollar betaald, of 0,40% minder dan het slotniveau van gisteren in New York.

Op de Comex werd de goudprijs gisterenavond al 0,20% goedkoper. De Comex blijft vandaag vanwege Thanksgiving Day gesloten. Ook morgen zal de handel op een laag pitje blijven draaien.

De evolutie van de goudprijs blijft op de eerste plaats afhankelijk van wat er op de valutamarkten gebeurt. Hiroyuki Kikukawa, general manager of research bij IDO Securities Co. in Tokio, denkt dat de valutamarkten nog een tijdje zullen blijven stabiliseren, waardoor het ook stil kan blijven op de goudmarkt.

In het spoor van het goud werden ook zilver, platina en palladium goedkoper. Voor een troy ounce goud werd vanmorgen in Tokio 1368,20 dollar betaald, of 0,40% minder dan het slotniveau van gisteren in New York. Op de Comex werd de goudprijs gisterenavond al 0,20% goedkoper. De Comex blijft vandaag vanwege Thanksgiving Day gesloten. Ook morgen zal de handel op een laag pitje blijven draaien. De evolutie van de goudprijs blijft op de eerste plaats afhankelijk van wat er op de valutamarkten gebeurt. Hiroyuki Kikukawa, general manager of research bij IDO Securities Co. in Tokio, denkt dat de valutamarkten nog een tijdje zullen blijven stabiliseren, waardoor het ook stil kan blijven op de goudmarkt.