Maar ditmaal zou het wel eens anders kunnen zijn. Op basis van technische analyse komt het team van Citigroup tot de overtuiging dat de goudprijs voor de grote uitbraak kan staan. Die uitbraak zou relatief snel kunnen gebeuren, met een behoorlijk opwaarts potentieel.

De doorbraak boven de technische weerstand van 1343 dollar kan de goudprijs in een mum van tijd richting 1430 dollar sturen. Daarboven hoeft de pret nog niet achter de rug te zijn, want de volgende afspraak wacht dan in de zone van 1522 tot 1532 dollar.

Maar ditmaal zou het wel eens anders kunnen zijn. Op basis van technische analyse komt het team van Citigroup tot de overtuiging dat de goudprijs voor de grote uitbraak kan staan. Die uitbraak zou relatief snel kunnen gebeuren, met een behoorlijk opwaarts potentieel. De doorbraak boven de technische weerstand van 1343 dollar kan de goudprijs in een mum van tijd richting 1430 dollar sturen. Daarboven hoeft de pret nog niet achter de rug te zijn, want de volgende afspraak wacht dan in de zone van 1522 tot 1532 dollar.