De FED heeft de beurskoersen stelselmatig opgedreven tot een nieuwe post-crash zeepbel en die strategie moet vroeg of laat fout aflopen. De financiële markten zitten met andere woorden bomvol speculatie, overal stijgen balonnen op die tot in de lucht vliegen.

De FED doet alsof ze alles nog onder controle heeft, maar in feite is dat niet langer meer het geval. Het goud kan profiteren van het feit dat de FED de controle is kwijtgeraakt, zodra de beleggers beseffen dat de centrale bank niet meer in de stuurstoel zit kan de goudprijs door het plafond vliegen.

De FED heeft de beurskoersen stelselmatig opgedreven tot een nieuwe post-crash zeepbel en die strategie moet vroeg of laat fout aflopen. De financiële markten zitten met andere woorden bomvol speculatie, overal stijgen balonnen op die tot in de lucht vliegen. De FED doet alsof ze alles nog onder controle heeft, maar in feite is dat niet langer meer het geval. Het goud kan profiteren van het feit dat de FED de controle is kwijtgeraakt, zodra de beleggers beseffen dat de centrale bank niet meer in de stuurstoel zit kan de goudprijs door het plafond vliegen.