Wat de groeimarkten en de groeimarkten munten betreft is er volgens hoofdstrateeg Philippe Gijsels van BNP Paribas Private Banking duidelijk wat verbetering. Maar onvoldoende om te kunnen besluiten dat de langere termijn trends positief zijn gedraaid.

Dit geldt ook voor het goud dat volgens Gijsels en zijn team zich ondanks de recent betere gang van zaken nog steeds in een neerwaartse trend bevindt. Het valt hier trouwens op dat het gele metaal maar matig kan profiteren van de turbulentie in de andere activaklassen.

Wat de groeimarkten en de groeimarkten munten betreft is er volgens hoofdstrateeg Philippe Gijsels van BNP Paribas Private Banking duidelijk wat verbetering. Maar onvoldoende om te kunnen besluiten dat de langere termijn trends positief zijn gedraaid. Dit geldt ook voor het goud dat volgens Gijsels en zijn team zich ondanks de recent betere gang van zaken nog steeds in een neerwaartse trend bevindt. Het valt hier trouwens op dat het gele metaal maar matig kan profiteren van de turbulentie in de andere activaklassen.