Nu de hyperinflationisten monddood zijn gemaakt, is er echter opnieuw een straaltje hoop voor de goudprijs. Dave Lutz, hoofd ETF trading bij Stifel Nicolaus, is van mening dat goud de underdog van 2014 kan worden. Het goud zou dus wel eens veel beter kunnen presteren dan algemeen wordt verwacht.

Zowat iedereen staat momenteel short op het goud, dit in de verwachting dat de goudprijs in de loop van dit jaar nogmaals een optater zal krijgen. Het omgekeerde zou dus wel eens realiteit kunnen worden, goud en de andere edelmetalen kunnen dé verrassing van 2014 worden.

Nu de hyperinflationisten monddood zijn gemaakt, is er echter opnieuw een straaltje hoop voor de goudprijs. Dave Lutz, hoofd ETF trading bij Stifel Nicolaus, is van mening dat goud de underdog van 2014 kan worden. Het goud zou dus wel eens veel beter kunnen presteren dan algemeen wordt verwacht. Zowat iedereen staat momenteel short op het goud, dit in de verwachting dat de goudprijs in de loop van dit jaar nogmaals een optater zal krijgen. Het omgekeerde zou dus wel eens realiteit kunnen worden, goud en de andere edelmetalen kunnen dé verrassing van 2014 worden.