Veel beleggers blijven tegen beter weten in op de beurs belegd, ondanks het feit dat ze maar al te goed beseffen dat aandelen sterk overgewaardeerd zijn. Een stevige correctie op de beurs van Wall Street staat in de sterren geschreven, maar iedereen doet alsof zijn neus bloedt.

Goud is veel goedkoper dan de overgewaardeerde aandelen, maar van goud moet momenteel niemand iets weten. Daar zal echter verandering in komen. Hij houdt 25% van zijn portefeuille aan in goud, want hij gelooft de monetaire politiek van de centrale banken uiteindelijk zal leiden tot een verlies van koopkracht voor wie papieren geld aanhoudt.

Veel beleggers blijven tegen beter weten in op de beurs belegd, ondanks het feit dat ze maar al te goed beseffen dat aandelen sterk overgewaardeerd zijn. Een stevige correctie op de beurs van Wall Street staat in de sterren geschreven, maar iedereen doet alsof zijn neus bloedt. Goud is veel goedkoper dan de overgewaardeerde aandelen, maar van goud moet momenteel niemand iets weten. Daar zal echter verandering in komen. Hij houdt 25% van zijn portefeuille aan in goud, want hij gelooft de monetaire politiek van de centrale banken uiteindelijk zal leiden tot een verlies van koopkracht voor wie papieren geld aanhoudt.