Oude gewoontes zijn echter moeilijk uit te roeien en de beleggers zijn er in de afgelopen 12 jaar aan gewend geraakt dat de goudprijs alleen maar kan stijgen. Dat is echter niet zo. Beleggen in goud was bijna een cultus geworden en daar moet dringend afstand van genomen worden.

Volgens Ross is de doorslaggevende factor dat de goudprijs er niet in slaagt om stand te houden boven het 150-daags gewogen gemiddelde.

Hij adviseert de beleggers om langs de zijlijn te blijven, de goudprijs kan nu gaan stabiliseren in een range van 1275 tot 1350 dollar. Gisteren kreeg het goud opnieuw klappen, de kaap van 1300 dollar werd naar beneden doorbroken.

Oude gewoontes zijn echter moeilijk uit te roeien en de beleggers zijn er in de afgelopen 12 jaar aan gewend geraakt dat de goudprijs alleen maar kan stijgen. Dat is echter niet zo. Beleggen in goud was bijna een cultus geworden en daar moet dringend afstand van genomen worden. Volgens Ross is de doorslaggevende factor dat de goudprijs er niet in slaagt om stand te houden boven het 150-daags gewogen gemiddelde. Hij adviseert de beleggers om langs de zijlijn te blijven, de goudprijs kan nu gaan stabiliseren in een range van 1275 tot 1350 dollar. Gisteren kreeg het goud opnieuw klappen, de kaap van 1300 dollar werd naar beneden doorbroken.