Anthem Blanchard, CEO van Anthem Vault, is van mening dat alleen de geopolitieke spanningen in verschillende delen van de wereld de goudprijs blijven ondersteunen. Dat verklaart volgens Blanchard waarom die goudprijs in de afgelopen maanden niet verder is teruggevallen.

Hij sluit niet uit dat de goudprijs opnieuw zal beginnen te dalen wanneer de financiële markten gewend zijn geraakt aan de oorlogen in het Midden-Oosten, Oekraïne en andere delen van de wereld. Blanchard ziet niet goed in welke factoren de goudprijs momenteel in beweging kunnen brengen.

Anthem Blanchard, CEO van Anthem Vault, is van mening dat alleen de geopolitieke spanningen in verschillende delen van de wereld de goudprijs blijven ondersteunen. Dat verklaart volgens Blanchard waarom die goudprijs in de afgelopen maanden niet verder is teruggevallen. Hij sluit niet uit dat de goudprijs opnieuw zal beginnen te dalen wanneer de financiële markten gewend zijn geraakt aan de oorlogen in het Midden-Oosten, Oekraïne en andere delen van de wereld. Blanchard ziet niet goed in welke factoren de goudprijs momenteel in beweging kunnen brengen.