Die heeft zich dan ook duidelijk in de kijker gewerkt, over de afgelopen weken is de koers van Bitcoin verzesvoudigd. Een dergelijke parabolische stijging kan op zijn zachtst gezegd adembenemend genoemd worden. De stijging van de Bitcoin-prijs viel samen met een daling van de goudprijs.

Vraag is natuurlijk of dat toevallig is of niet. Bitcoin en goud worden beiden beschouwd als alternatieve vormen van geld en zijn dus in feite elkaars concurrenten. Maar Bitcoin is toch nog een stuk speculatiever als het toch ook al speculatieve goud. Diegenen die een voorkeur hebben ontwikkeld voor anti-fiat currency staan voor een moeilijke keuze.

Die heeft zich dan ook duidelijk in de kijker gewerkt, over de afgelopen weken is de koers van Bitcoin verzesvoudigd. Een dergelijke parabolische stijging kan op zijn zachtst gezegd adembenemend genoemd worden. De stijging van de Bitcoin-prijs viel samen met een daling van de goudprijs. Vraag is natuurlijk of dat toevallig is of niet. Bitcoin en goud worden beiden beschouwd als alternatieve vormen van geld en zijn dus in feite elkaars concurrenten. Maar Bitcoin is toch nog een stuk speculatiever als het toch ook al speculatieve goud. Diegenen die een voorkeur hebben ontwikkeld voor anti-fiat currency staan voor een moeilijke keuze.