Bovendien is er geen enkel signaal dat laat vermoeden dat het goud al rijp is voor een come-back, alle indicatoren laten een verdere daling van de goudprijs vermoeden. Zelfs de onrust op de financiële markten als gevolg van een mogelijke tapering door de FED zal het goud waarschijnlijk niet in beweging krijgen.

Gartman haalde en passant nog eens stevig uit naar de goudkevers, op de eerste plaats naar de hyperinflationisten. Die blijven maar herhalen dat de goudprijs zal stijgen terwijl ze diep in hun binnenste maar al te goed weten dat de veer bij het goud voor langere tijd is gebroken.

Bovendien is er geen enkel signaal dat laat vermoeden dat het goud al rijp is voor een come-back, alle indicatoren laten een verdere daling van de goudprijs vermoeden. Zelfs de onrust op de financiële markten als gevolg van een mogelijke tapering door de FED zal het goud waarschijnlijk niet in beweging krijgen. Gartman haalde en passant nog eens stevig uit naar de goudkevers, op de eerste plaats naar de hyperinflationisten. Die blijven maar herhalen dat de goudprijs zal stijgen terwijl ze diep in hun binnenste maar al te goed weten dat de veer bij het goud voor langere tijd is gebroken.