Elk redelijk denkende belegger zou zich daar de grootste zorgen over moeten maken. Het is precies daarom dat hij wat goud in portefeuille moet hebben. De financiële markten bevinden zich in de overdrijvingsfase, de waarderingen zijn tot in het extreme opgepompt.

Het onderscheid tussen kwaliteit en rotzooi wordt niet meer gemaakt, alles wat maar enig rendement wordt zonder nadenken gekocht. Er worden voor recordbedragen emissies van papier van de laagste kwaliteit naar de markt gebracht, wat typisch is voor de eindfase van een cyclus. Goud is de enige welvaarverzekering die er nog is.

Elk redelijk denkende belegger zou zich daar de grootste zorgen over moeten maken. Het is precies daarom dat hij wat goud in portefeuille moet hebben. De financiële markten bevinden zich in de overdrijvingsfase, de waarderingen zijn tot in het extreme opgepompt. Het onderscheid tussen kwaliteit en rotzooi wordt niet meer gemaakt, alles wat maar enig rendement wordt zonder nadenken gekocht. Er worden voor recordbedragen emissies van papier van de laagste kwaliteit naar de markt gebracht, wat typisch is voor de eindfase van een cyclus. Goud is de enige welvaarverzekering die er nog is.