Ook olie presteerde goed en dan meer bepaald in de laatste maand van het kwartaal. Maar ook de Amerikaanse beurzen ontbraken niet op het appel, de S&P 500 liet in de eerste maanden van dit jaar een stijging met ongeveer 7% optekenen. Er moet uiteraard rekening gehouden worden dat 2013 al een bijzonder sterk beursjaar is geweest.

De obligatierente leek op weg naar hogere regionen, maar werd onderweg teruggefloten. Die obligatierente blijft echter standhouden boven 2,50%. De Amerikaanse economie was anderzijds de slechtst presterende economie van alle grote wereldlanden tijdens de eerste zes maanden van dit jaar.

Ook olie presteerde goed en dan meer bepaald in de laatste maand van het kwartaal. Maar ook de Amerikaanse beurzen ontbraken niet op het appel, de S&P 500 liet in de eerste maanden van dit jaar een stijging met ongeveer 7% optekenen. Er moet uiteraard rekening gehouden worden dat 2013 al een bijzonder sterk beursjaar is geweest. De obligatierente leek op weg naar hogere regionen, maar werd onderweg teruggefloten. Die obligatierente blijft echter standhouden boven 2,50%. De Amerikaanse economie was anderzijds de slechtst presterende economie van alle grote wereldlanden tijdens de eerste zes maanden van dit jaar.