De zilverprijs ging anderzijds opnieuw flirten met de kaap van 20 dollar. Societe Generale analist Robin Bhar is van mening dat de goudprijs naar aanleiding van de geopolitieke spanningen nog verder kan stijgen, zonder dat er echter een groot opwaarts potentieel beschikbaar is.

De volgende afspraak wacht nu op het niveau van 1300 dollar, maar het is onwaarschijnlijk dat dit weerstandsniveau doorbroken kan worden. Het goud kreeg in de afgelopen dagen ook steun van een hogere olieprijs, maar het valt nog af te wachten of de steun uit die hoek zal blijven duren.

De zilverprijs ging anderzijds opnieuw flirten met de kaap van 20 dollar. Societe Generale analist Robin Bhar is van mening dat de goudprijs naar aanleiding van de geopolitieke spanningen nog verder kan stijgen, zonder dat er echter een groot opwaarts potentieel beschikbaar is. De volgende afspraak wacht nu op het niveau van 1300 dollar, maar het is onwaarschijnlijk dat dit weerstandsniveau doorbroken kan worden. Het goud kreeg in de afgelopen dagen ook steun van een hogere olieprijs, maar het valt nog af te wachten of de steun uit die hoek zal blijven duren.