Vermits de analisten van de broker van oordeel zijn dat de meeste belangrijke beursindices (zoals de Amerikaanse S&P 500) nieuwe toppen kunnen bereiken, rekenen ze ook op een koersherstel van de goudproducenten.

In de technische analyse brengen ze een tracker onder de aandacht. De Market Vectors Gold Miners ETF (ISIN : US57060U1007) is een tracker die het koersverloop van de grootste goud- en zilverproducenten volgt.

Via deze tracker koopt de belegger een blootstelling aan het koersverloop van de belangrijkste spelers in deze sector zoals Barrick Gold, Goldcorp, Newmont Mining en Kinross Gold.

Vermits de analisten van de broker van oordeel zijn dat de meeste belangrijke beursindices (zoals de Amerikaanse S&P 500) nieuwe toppen kunnen bereiken, rekenen ze ook op een koersherstel van de goudproducenten. In de technische analyse brengen ze een tracker onder de aandacht. De Market Vectors Gold Miners ETF (ISIN : US57060U1007) is een tracker die het koersverloop van de grootste goud- en zilverproducenten volgt. Via deze tracker koopt de belegger een blootstelling aan het koersverloop van de belangrijkste spelers in deze sector zoals Barrick Gold, Goldcorp, Newmont Mining en Kinross Gold.