De cijfers zijn afkomstig van Coinupdate.com, het officiële verkopersnetwerk van de United States Mint. Deze organisatie verkoopt de munten door aan dealers en aan het grote publiek en garandeert tevens dat er een markt in deze munten bestaat.

Er werden volgens de Mint voor 142.500 one ounce American Gold Eagles en voor 61.000 one ounce aan American Gold Buffalo bullion coins verkocht.

In 2009 waren er in totaal maar twee maanden waarin meer dan 200.000 troy ounce goud werd verkocht. De verkoop van zilver was in mei uiteraard ook hoog, maar dat is al enkele maanden zo.

De Mint verkocht 3.040.500 aan one ounce American Silver Eagles en het was toch al de derde maand op rij dat deze verkopen de kaap van 3 miljoen troy ounce overtroffen.

De cijfers zijn afkomstig van Coinupdate.com, het officiële verkopersnetwerk van de United States Mint. Deze organisatie verkoopt de munten door aan dealers en aan het grote publiek en garandeert tevens dat er een markt in deze munten bestaat. Er werden volgens de Mint voor 142.500 one ounce American Gold Eagles en voor 61.000 one ounce aan American Gold Buffalo bullion coins verkocht. In 2009 waren er in totaal maar twee maanden waarin meer dan 200.000 troy ounce goud werd verkocht. De verkoop van zilver was in mei uiteraard ook hoog, maar dat is al enkele maanden zo. De Mint verkocht 3.040.500 aan one ounce American Silver Eagles en het was toch al de derde maand op rij dat deze verkopen de kaap van 3 miljoen troy ounce overtroffen.