Op het vlak van bedrijfsnieuws valt er vandaag weinig of niets te beleven en dat zal ook in de rest van de week zo blijven. Alleen enkele achterblijvers moeten nog met cijfers komen, deze week zijn alleen de resultaten van GIMV en SBM Offshore het vermelden waard.

Vanmorgen valt op dat de edelmetalen opnieuw zwak op koers liggen. Ditmaal is het vooral zilver dat de klappen moet krijgen, de zilverprijs noteert 4% onder het slotniveau van afgelopen vrijdag. De zilverprijs sleurt de goudprijs mee, die op zijn beurt 1% lager noteert.

Op het vlak van bedrijfsnieuws valt er vandaag weinig of niets te beleven en dat zal ook in de rest van de week zo blijven. Alleen enkele achterblijvers moeten nog met cijfers komen, deze week zijn alleen de resultaten van GIMV en SBM Offshore het vermelden waard. Vanmorgen valt op dat de edelmetalen opnieuw zwak op koers liggen. Ditmaal is het vooral zilver dat de klappen moet krijgen, de zilverprijs noteert 4% onder het slotniveau van afgelopen vrijdag. De zilverprijs sleurt de goudprijs mee, die op zijn beurt 1% lager noteert.