Euro stoot weer door boven 1,3650 dollar

Op de valutamarkten kon de euro weer vooruitgang boeken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3665 dollar betaald, of bijna een half procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,86%, of bijna 3% minder dan het slotniveau van donderdag.

Goudprijs flink hoger, olieprijs volgt

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1250 dollar betaald, of ruim anderhalf procent boven het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd nog iets minder dan 93 dollar betaald of ruim een procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro stoot weer door boven 1,3650 dollar Op de valutamarkten kon de euro weer vooruitgang boeken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3665 dollar betaald, of bijna een half procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,86%, of bijna 3% minder dan het slotniveau van donderdag. Goudprijs flink hoger, olieprijs volgt Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1250 dollar betaald, of ruim anderhalf procent boven het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd nog iets minder dan 93 dollar betaald of ruim een procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.