De koperprijs kan anderzijds nieuwe historische recordniveaus bereiken. Kooi verwacht dat de koers van de dollar nog 20% lager kan gaan in de komende 8 tot 12 maanden.

Als gevolg daarvan kan de goudprijs tot 2200 dollar per troy ounce stijgen. Bovendien zal de Amerikaanse overheid nog miljarden dollars moeten ontlenen en die schuldenlast gaat eveneens op de dollarkoers wegen.

Kooi verwacht dat de daling van de dollarkoers in een stroomversnelling gaat raken wanneer de markt gaat inzien dat de FED werkelijk alles zal doen om de economie te laten groeien. In reactie op de zwakke dollar kan de koperprijs nog stijgen tot het recordniveau van 9000 dollar.

De koperprijs kan anderzijds nieuwe historische recordniveaus bereiken. Kooi verwacht dat de koers van de dollar nog 20% lager kan gaan in de komende 8 tot 12 maanden. Als gevolg daarvan kan de goudprijs tot 2200 dollar per troy ounce stijgen. Bovendien zal de Amerikaanse overheid nog miljarden dollars moeten ontlenen en die schuldenlast gaat eveneens op de dollarkoers wegen. Kooi verwacht dat de daling van de dollarkoers in een stroomversnelling gaat raken wanneer de markt gaat inzien dat de FED werkelijk alles zal doen om de economie te laten groeien. In reactie op de zwakke dollar kan de koperprijs nog stijgen tot het recordniveau van 9000 dollar.