Euro zet weer stapje terug

Op de valutamarkten ging de euro weer wat lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3371 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op iets meer dan 2,80%, of een half procent minder dan het slotniveau van vrijdag.

Goud duurder, olie goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1402 dollar betaald, of ongeveer 6 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) bleef min of meer ter plaatse trappelen, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 105 dollar betaald of een half procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro zet weer stapje terug Op de valutamarkten ging de euro weer wat lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3371 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op iets meer dan 2,80%, of een half procent minder dan het slotniveau van vrijdag. Goud duurder, olie goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1402 dollar betaald, of ongeveer 6 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) bleef min of meer ter plaatse trappelen, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 105 dollar betaald of een half procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.