De aandelenposities blijven volgens professor Stefan Duchateau op maximale niveaus gericht met respectievelijk 25%, 50% en 75% in de defensieve, neutrale en dynamische profielen.

De obligatieposities blijven gericht op Ierse, Spaanse en Italiaanse staatsobligaties waarbij we zelfs de wat langere looptijden opzoeken. Emerging bonds blijft het voornaamste accent, zeker in de huidige context waarbij (beperkte) rentedalingen worden gerealiseerd. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

De aandelenposities blijven volgens professor Stefan Duchateau op maximale niveaus gericht met respectievelijk 25%, 50% en 75% in de defensieve, neutrale en dynamische profielen. De obligatieposities blijven gericht op Ierse, Spaanse en Italiaanse staatsobligaties waarbij we zelfs de wat langere looptijden opzoeken. Emerging bonds blijft het voornaamste accent, zeker in de huidige context waarbij (beperkte) rentedalingen worden gerealiseerd. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.