Richard Ross, global technical strategist bij Auerbach Grayson, is nochtans van mening dat goud ondanks alles koopwaardig blijft. Elke correctie in de goudprijs biedt volgens hem een koopkans, want hij gelooft dat de goudprijs op termijn eigenlijk alleen maar kan stijgen.

Volgens Ross ziet de chart van het goud er veel sterker uit dan men op het eerste gezicht zou denken. Fundamenteel gesproken gelooft Ross dat een zwakkere dollar, lagere rentevoeten en meer volatiliteit op de aandelenmarkten factoren zijn die alleen maar in het voordeel van het goud kunnen werken.

Richard Ross, global technical strategist bij Auerbach Grayson, is nochtans van mening dat goud ondanks alles koopwaardig blijft. Elke correctie in de goudprijs biedt volgens hem een koopkans, want hij gelooft dat de goudprijs op termijn eigenlijk alleen maar kan stijgen. Volgens Ross ziet de chart van het goud er veel sterker uit dan men op het eerste gezicht zou denken. Fundamenteel gesproken gelooft Ross dat een zwakkere dollar, lagere rentevoeten en meer volatiliteit op de aandelenmarkten factoren zijn die alleen maar in het voordeel van het goud kunnen werken.