Voor goud voor onmiddellijke levering werd vanmorgen in Seoul 1388,05 dollar betaald, of een stijging met 0,40% in vergelijking met het slotniveau van gisterenavond in New York.

Joon is van mening dat de factoren die de goudprijs ondersteunen - de vlucht naar veiligheid en een zwakkere dollar - nog steeds geldig zijn. Hij verwacht dat het slechts een kwestie van tijd zal zijn alvorens er nieuwe records in de noteringstabellen verschijnen.

Walter de Wet, head of commodity research bij Standard Bank Plc in London, houdt rekening met een verzwakking van de vraag naar goud in januari. Het huwelijksseizoen in India is bijna achter de rug.

Voor goud voor onmiddellijke levering werd vanmorgen in Seoul 1388,05 dollar betaald, of een stijging met 0,40% in vergelijking met het slotniveau van gisterenavond in New York. Joon is van mening dat de factoren die de goudprijs ondersteunen - de vlucht naar veiligheid en een zwakkere dollar - nog steeds geldig zijn. Hij verwacht dat het slechts een kwestie van tijd zal zijn alvorens er nieuwe records in de noteringstabellen verschijnen. Walter de Wet, head of commodity research bij Standard Bank Plc in London, houdt rekening met een verzwakking van de vraag naar goud in januari. Het huwelijksseizoen in India is bijna achter de rug.